torsdag den 21. juni 2012

forsøg fra mobilen

Jeg forsøger mig med blog indlæg fra mobilen, det burde da være til at finde ud af, selv for mig ;) Der er kursus igen i den kommende weekend. Denne gang foregår det på blue hills, i fede faciliteter... Mega ridegal !!! Løbet har godt, jeg bøvler kun minimalt med benet efterhånden. Så det er bare fantastisk. Jeg har tilmeldt mig til esbjerg parkrun, så der skal jeg helt sikkert med en lørdag i nærmeste fremtid, så er der løbet til idrætsnatten sidst i august, et par løb midt i september, energimarathon den 30. september (løber enten 5 eller 10 km) og så var der vist noget i varde først i oktober. Så masser at træne frem imod. Fandt lige en opskrift på stenalder brød, som jeg vil forsøge mig med en af de kommende dage. Billeder og opskrift følger ;)

mandag den 11. juni 2012

Vestkystløbet

Det var en super god oplevelse til Vestkystløbet i Esbjerg i går. Godt 11.000 løbere, nogenlunde tørvejr, spændende boder og glade mennesker. Jeg løb den korte tur (4.8 km) på 35,39 minutter så det er jeg vældig stolt af. Benene er okay i dag, lidt trætte, men slet ikke så smadret som de var efter Ølgodløbet. Mærkeligt som det kan være forskelligt hvor ømme benene bliver... Har det noget med tidspunkt på dagen at gøre, kost og væskeballance måske ? Pyt, det var en fed oplevelse. Og jeg glæder mig til næste gang jeg skal til et løb. Tror det næste bliver til idrætsnatten i Esbjerg. Men meget kan jo nå at ske endnu ;)

Jeg skal i hvert fald fortsætte træningen som jeg gør nu, det føles rigtigt. Ikke gå for hurtigt frem, og huske at lytte til min krop.


*


Glad og træt, med gummiben og trænger til en hotdog :D

tirsdag den 5. juni 2012

Mit første løb

Det var en rigtig fed og god oplevelse at løbe Ølgodløbet her til aften. Hyggelig stemning og masser af forskellige og glade løbere. Jeg løb mine 4,2 km på 31,44 minutter. Fantastisk at løbe uden at mærke det mindste til skinnebenet. Så det har været godt at skåne det lidt og få ny sko.


Jeg blev overhalet af en Far med en lille pige i klapvogn i starten af løbet, stor respekt til folk der gør den slags. Og endnu større respekt til den Mor med tvillingerne i dobbelt klapvogn der kæmpede sig igennem. 


Min dejlige kæreste tog imod mig da jeg kom i mål. Og godt kogt op i hovedet, glad og stolt fik jeg vejret igen og hyggede i teltet med hende, og de godt 600 andre deltagere.


Resten af ugen er godt fyldt ud med besøg hos venner og bekendte, hestene, Speedway på lørdag og endelig Vestkystløbet på Søndag. Dejlig uge.

søndag den 3. juni 2012

Så blev jeg det klogere

Lesson of the week: Man skal gå til DE RIGTIGE eksperter, hvis man vil have rigtig vejlledning. 

Historien er kort og kedelig: Jeg skulle have mig et par begynder/kom godt igang løbesko, gik i den lokale sports butik, fik lavet en løbetest på løbebånd, og fik købt de rigtige løbesko (troede jeg). Efterfølgene ondt i benene og skinnebensbetændelse og ømme ankler.
SÅ går jeg, (efter anbefaling) til eksperterne. "Løberen" i Esbjerg. Får lavet endnu en løbetest, som TYDELIGT viser at mine løbesko bare er helt helt forkerte. Jeg overpronerer temmelig væmmelig meget. Jeg får et par sko på, der skulle give noget mere støtte, og ligepludselig ser mit løb noget mindre halsbrækkende ud. 

Så mig tilbage til den første sports butik, og beklage min nød. Hvor de på trods af manglende bon, dog giver mig venlig service og bytter mine gamle sko til et andet par.



Jeg er virkelig glad for at jeg kom ned til Løberen, og fik super god vejledning af René i fredags. Nu tager jeg ikke skoene af inden jeg skal løbe de 4 km i Ølgod Løbet på Tirsdag. I håbet om at vende mine ben og fødder til det nye gear :)

Var ude hos Svane-familien og hygge og spise i går. Det var en skøn eftermiddag/aften med de dejligste mennesker. I dag skal vi ud til mine forældre, hygge med hestene og Dorte. Og bare slappe af. Måske grille i aften. Typisk Søndag :)